24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κωνσταντίνου :«Να μεταφερθούν οι μετανάστες σε όλα τα ξενοδοχεία της Ελλάδας»



Κωνσταντίνου – ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Να μεταφερθούν οι μετανάστες σε όλα τα ξενοδοχεία της Ελλάδας»

Nα μεταφερθούν οι μετανάστες σε όλα τα ξενοδοχεία της χώρας που είναι άδεια λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού προτείνει το μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αθηνών, Πέτρος Κωνσταντίνου.


Ο κορονοϊός έκανε πολύ καλά την 'δουλειά' του αφού τερμάτισε οικονομικά και τον τουριστικό κλάδο ο οποίος συντηρεί χιλιάδες οικογένειες και πολλές άλλες επιχειρήσεις αλληλένδετες με τον τουρισμό.

Οι επιχειρηματίες ξενοδόχοι αντιμέτωποι με την οικονομική καταστροφή θα υποκύψουν, μιας και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που προορίζει η Ε.Ε. για την αντιμετώπιση αυτού του γεγονότος θα πάει στο μεταναστευτικό (δες εδώ) και έτσι τα σχέδια για την εγκατάσταση των μεταναστών με τους ευνοϊκότερους όρους στην χώρα μας θα ολοκληρωθεί.

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και το γεγονός ότι από 1η Μαΐου θα αρχίσουν οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας και το <<μένουμε σπίτι>> θα μετατραπεί πολύ απλά στο: <<δεν έχουμε σπίτι>>...οι Έλληνες στους δρόμους και οι μετανάστες σε ξενοδοχεία και σπίτια με πληρωμένα τα πάντα και επιπλέον επιδόματα.

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και το γεγονός επίσης ότι ποτέ δεν βγήκαν γνωστά πολιτικά πρόσωπα όπως ο παραπάνω να υπερασπιστούν κανέναν 'Ελληνα πολίτη που βρίσκεται άστεγος στους δρόμους, μαζεύει τρόφιμα από τα σκουπίδια και δεν έχει τα απαραίτητα για την βασική διαβίωση του... πότε είδες αυτόν να υπερασπίζεται Έλληνα??

Εάν σκεφτούμε και τους νόμους που έχουν ψηφιστεί υπέρ των μεταναστών (δες εδώ)θα ολοκληρωθεί το παζλ που ανοίγεται μπροστά στα μάτια μας.

Όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην χώρα του και θέλει να ζήσει στην Ελλάδα, θα πρέπει πρώτα να το επιτρέπουν οι καταστάσεις, οι οικονομία της χώρας και άλλοι πολλοί παράγοντες. Όμως κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα προνόμια και αντιμετώπιση από ότι ο Έλληνας πολίτης... και ο νοών νοείτω