24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

2η πυρπόλυση ….38χρονος κάηκε μετα απο πρόστιμο που του έριξαν επειδή δεν είχε Green Pass.

 Μετα τον 33χρονο Καθηγήτη που αυτοπυρπολήθηκε γιατι εχασε την εργασία του επειδη δεν ηθελε να εμβολιαστει εχουμε δευτερο περιστατικο στην Ιταλία..Αυτοπυρπολήθηκε 33χρονος Καθηγητής γιατι εχασε τη εργασία του για το μπόλι!!!


Το Σαββατο  5 Φεβρουαρίου στο Oderzo στην επαρχία Treviso λίγο πριν τις 7 μ.μ. ένας υπάλληλος σε κεμπάπ στη Via Roma λίγα βήματα από την Piazza Grande αυτοπυρπολήθηκε στο δρόμο  περιλούζοντας το σώμα του με ένα μπουκάλι γεμάτο βενζίνη.

Ο 38χρονος άνδρας δεν είχε Green Pass. Ειχε προηγηθεί ελεγχος απο  καραμπινιέρους και του ειχε επιβληθεί πρόστιμο Πριν προχωρήσει στην αυτοπυρπόληση του  ο 38χρονος φέρεται να είπε σε δύο πελάτες ότι με αυτή την ποινή πρόστιμο θα του έμεναν λίγα για να επιβιώσει. Αυτο το επιβεβαιώνει και η τοπική εφημερίδα Treviso Today.

Ο 38χρονος μετα το πρόστιμο πηρε την απονενοημένη απόφαση του και ράντισε το σώμα του με ένα μπουκάλι γεμάτο βενζίνη.Με έναν αναπτήρα αυτοπυρπολήθηκε στη μέση της Via Roma  ενός από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους στο Oderzo  ξεκινώντας να τρέχει για πενήντα μέτρα κάτω από τα δύσπιστα μάτια των περαστικών..

Κάποιοι χρησιμοποίησαν ενα πυροσβεστήρα για να σβήσουν τις φλόγες..Ο άνδρας νοσηλεύεται πλέον σε σοβαρή κατάσταση αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Εχει ηδη μεταφερθεί από το Νοσοκομείο στο Οντέρζο στο κέντρο εγκαυμάτων στη Βερόνα. Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος του στην εφημερίδα La Tribuna του Treviso  η κατάστασή του ορίζεται ως απελπιστική οι φλόγες έχουν σχεδόν απανθρακώσει το πρόσωπο και το στήθος του.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΠΙΤΙΩΝ και ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ…Αυτα δημιουργούν τα Καθάρματα της Νεας Ταξης ..Αυτοκτονίες αρρώστιες και Θανάτους..